Velkommen til sommerhøjskolen 2024

Sommerhøjskolen skal danne ramme om gode fælles oplevelser, skabe tid til fordybelse, udvikle os med ny viden og så skal der være plads til at opbygge nye venskaber og ikke mindst værdifulde samvær. På vores sommerhøjskole er der plads til forskellighed og vi vil gerne give så mange som muligt et godt sommerhøjskoleophold med masser af livsglæde og sommersjov.

Se vores online Sommerhøjskole katalog lige her

Undervisningen er delt op i formiddagshold og eftermiddagshold. Hver deltager tilmelder sig et formiddags - og eftermiddagshold, som man følger hele ugen. Formiddagsholdene vil typisk være forskellig former for bevægelse. På eftermiddagsholdene er vi kreative på den ene eller anden måde. Der vil være noget for enhver smag og god mulighed for at prøve noget nyt. 

Sommerhøjskolen byder på undervisning, bytur, debatarrangementer, bankospil, dans, motion på den sjove måde og hyggeaftner med bål og underholdning.

Som en del af opholdet er der også en aften med underholdning, hvor alle SUK's Sommerhøjskoledeltagere får en lille ekstra oplevelse og vi byder på lækkert kaffebord om eftermiddagen.

Lørdag laver vi udstilling og optræder, så alle kan se, hvad de enkelte hold har lavet i ugens løb. Dagen sluttes af med en dejlig fest, hvor vi har musik og dans.

Mange glade og forventningsfulde undervisere, glæder sig til at tage imod dig sommeren 2024.

Bestil den nye sommerhøjskole T-shirt ved tilmeldingen og betal særskilt over banken. Så får du den udleveret første aften på sommerhøjskolen. Prisen er 175 kr.

Hvis der er brug for ekstra hjælp, kan dette tilkøbes. Det er vigtigt, at vi i god tid får beskrivelse til hjælperne, så de kan blive klædt godt på.  Derudover er der mulighed for, at I kan bestille/flytte hjemmesygepleje til Bramming.

Vi vil gerne ved tilmelding orienteres om, der skal rollator eller andre hjælpemidler med, så busserne kan gøre plads til det hele.

SUK håber, at vores tilbud kan friste og vi glæder os til, at byde jer velkommen til sommerhøjskolen 2024.

Download tilmelding til SUK Sommerhøjskole her

Download pakkeliste til SUK Sommerhøjskole her