Sommerhøjskolen

SUKs Sommerhøjskole

Velkommen til sommerhøjskolen 2021

I år kan vi tilbyde SUK`s sommerhøjskole på Skibelund Gymnastik – og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen.

Sommerhøjskolen skal danne ramme om gode og fælles oplevelser, skabe tid til fordybelse, udvikle os med ny viden og så skal der være plads til at opbygge nye venskaber. På vores sommerhøjskole er der plads til forskellighed og vi vil gerne give så mange som muligt et godt sommerhøjskoleophold.

Et nyt tiltag er at undervisningen i 2021 er delt op i temaer. Hver deltager tilmelder sig et temahold, som man følger hele ugen. På de enkelte temahold er der et bredt udvalg af aktiviteter og undervisning, så der er noget for enhver smag og god mulighed for at prøve noget nyt. Du kan læse mere om de enkelte temahold på de følgende sidder.

Som en del af programmet er også en underholdnings eftermiddag, hvor alle SUK’s sommerhøjskoledeltagere får en lille ekstra oplevelse, som byder på underholdning og lækkert kaffebord.

Lørdag laver vi udstilling og optræder, så alle kan se, hvad de enkelte temahold har lavet i ugens løb. Denne dag sluttes af med en dejlig fest.

Sommerhøjskolen byder udover undervisning, også på bytur, debatarrangementer, spil og hyggeaftner.

Hvis der er brug for ekstra hjælp, kan dette tilkøbes. Derudover er der mulighed for at I kan bestille/flytte hjemmesygepleje til Vejen.

Vi vil gerne ved tilmelding orienteres om der skal rollator eller andre hjælpemidler med.

Prisen er kun 5120 kr. der dækker, ophold, kost, debatarrangementer og fællesbefordring fra Kolding, Vejle, Horsens, Fredericia, Svendborg og Tønder.

Pris for ekstra hjælp 5250 kr.

SUK håber, at vores tilbud kan friste og vi glæder os til, at byde jer velkommen til sommerhøjskolen 2021.

What do you want to do ?
New mail
dof